Brendon: Marija Kulić je psiho teške kategorije, ali nije ljiga! (VIDEO)

Skenirao sve ukućane

foto: ScreenShot YouTube

Sledeće pitanje je postavila Iva Grgurić Branislavu Radoniću Brednonu, a ono je glasilo: “Rekao si da si skenirao sve ove osobe, ko su tri najljigavije osobe”.

Čudesne transformacije Branislava Radonjića Brendona! Da li vam se više dopada kao muško ili kao žensko?! (FOTO+VIDEO)

-Pratio sam scene i pojedince koji su me interesovali. Pratim vaše ponašanje, posmatram vaše reakcije i sve ono što pokazujete. Smatram da ima dosta usiljenih svađa koje emitujete na konfuzan način. Troje koji su mi iritantni spolja ne mogu da nabrojim jer sam se fokusirao na jednu osobu koju znam i na jednu koju ne znam. Ja sam imao konflikt sa Jovanom, pa sam mislio da ću imati i sada, ali mi smo kul. Preko Jutjuba sam mislio da je Đedović osoba sa kojom se ja nikad ne bih družio. Uživo je jako korektan. Za sada me niko ne iritira. Ljigav je David Dragojević, šlihta se pojedincima, ali on je takav. Ja njega gotivim, ali njegove osobine me iritiraju – rekao je Brendon.

-Ali k*tu dobiti nećeš – dobacio je David.

-Da me neko toliko iritira ja bih rekao. Marija Kulić je psiho teške kategorije, ali nije ljiga, neću da pričam o njoj dok nije tu. David je definitivno najljigaviji – naveo je Radonić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar