Košta je koncert u Areni kao Svetog Petra kajgana! Nataša Bekvalac zapala u dugove? (FOTO)

Bekvalčeva ne krije da joj se često desi da ostane bez dinara u džepu

Foto: ScreenShoit Instagram

Nataša Bekvalac je pukla 300.000 evra za koncert u Areni, koji je zakazala za 14. februar, piše Informer!

Pop zvezda je zbog toga zapala u ozbiljne dugove, a novac je pozajmila čak i od članova porodice.

-Nata želi da njen prvi koncert u Areni bude spektakl na nivou svetskih zvezda. Kad je sela i preračunala se, shvatila je da joj za ono što je zamislila treba više od 300.000 evra. Pošto nema toliki novac, pare je pozajmila od nekih prijatelja, kao i od roditelja Mire i Dragoljuba. Pomogla joj je i starija sestra Dragana, koja ima kozmetički salon – otkriva dobro obavešten neimenovani izvor i dodaje:

View this post on Instagram

No risk,no story? 14.02.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Nata ima sreću što je porodica podržava i uskoči joj za sve što treba. Ona je za ovaj koncert potrošila svu svoju ušteđevinu koju je čuvala od nastupa. Rekla je roditeljima i sestri da će im posle Arene vratiti sve do poslednje pare.

– Na ovom projektu radi više od 100 ljudi, što govori koliko je sve ozbiljno. Nataša će u Areni pevati i plesati na specijalnoj hidrauličnoj bini sa liftom, pomoću kog će se i pojaviti na sceni. Naručila je najsavremenije led-ekrane i lasere, a papreno košta i osvetljenje koje se koristi na velikim događajima poput Evrosonga – priča izvor i nastavlja:

– Nata je u koncert uključila i ćerku Hanu, kao i sestre Kristinu i Draganu. One će se pojaviti na velikim led-ekranima. Nataša će u jednom trenutku leteti 25 metara iznad bine. Zbog toga svakodnevno vežba sa plesačima, a ima i unapred ugovorene nastupe.

Bekvalčeva ne krije da joj se često desi da ostane bez dinara u džepu.

– Nisam imala novca da snimim pesmu “Original”. Otišla sam kod producenta i rekla mu: “Ja para nemam, ali se nadam da ćete verovati u ovu pesmu i da ćete je snimiti gratis.” U tom trenutku nisam imala ni za kiflu! Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare, odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu. Na kraju smo uspeli da snimimo pesmu i dobili smo hit – rekla je pevačica jednom prilikom.

 

Izvor: Informer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar