Potpuni hit! Milica Pavlović goruća tema na Pravnom fakultetu u Rijeci

Jedan obožavalac pevačicinog rada pretočio je upravo ovu numeru u prezentaciju na fakultetu

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Mlada zvezda Milica Pavlović bila je glavna tema prezentacije na Pravnom fakultetu u Rijeci.

Pesma Milice Pavlović “Ovo boli” veliki je hit, a jedan obožavalac pevačicinog rada pretočio je upravo ovu numeru u prezentaciju na fakultetu.

Reč je o prezentaciji o menicama, iz predmeta Trgovačko pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, u okviru koje su se našle reči pevačicine pesme “Ovo boli”.

Pomenutu numeru napisala je Marina Tucaković, koja je svojevremeno istakla da Milicu iz srca podržava, ali i otkrila kako izgleda saradnja sa njom.

– Milicu sam prvi put videla kada sam bila u žiriju za “Zvezde Granda” i odmah se videlo da je zvezda rođena. Imala je sve što je potrebno od izgleda, preko scenskog nastupa, glas, neki poseban šarm. Pomislila sam da bih radila sa tom curom. Negde sam verovala da će doći do mene da joj uradim prvu pesmu, ali je ona otišla kod drugih koji su zaista uradili fenomenalno svoj posao. I tako su prošle godine, Milica je napredovala, radila na sebi i naravno sad je tu gde jeste. Pričalo se da je profesionalna, da zna šta hoće, ali da je za saradnju komplikovana i da se meša u autorski rad, što ja mrzim iznad svega. Kad ne lezi vraže, javila mi se. Ja sam se tada mislila u sebi “E samo mi ti fališ da mi ispiraš mozak”. Kad sam je upoznala videla sam upornu mladu ženu koja ima jasan plan da osvoji publiku i da traje, i da peva muziku koju voli. Uz to je u komunikaciji veoma prijatna, pametna, pozitivna, lepo vaspitana i naravno pleni, pa je i mene zavela. Tako smo ja i Miličica, kako je moj muž zove i svi ukućani, počele da sarađujemo i tu smo gde smo. Imam poruku za nju da i dalje nastavi da bude to što jeste, samo neka muči nas autore jer je bila u pravu. Samo neka ne napušta svoje snove, samo napred i Bog će joj još više uzvratiti – rekla je Marina.

 

Izvor: Alo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar