Kaja Ostojić živi na tri adrese, sve stanove sama sređuje: Kod mene kućna pomoćnica ne bi imala posla!

Živi na relaciji Belgija-Francuska-Srbija

Foto: ScreenShot Instagram

Pop pevačica Katarina – Kaja Ostojić poslednjih meseci živi na čak tri adrese. U Briselu sa ćerkom Nikolinom, ali dosta vremena provodi u Francuskoj kod dečka Matea Pavlovića, kao i u Beogradu, u stanu kuma i menadžera Dušana Banjca, gde nas je i ugostila. U Kajinom domu i dalje vlada praznična atmosfera pa pevačica nije skidala osmeh sa lica.

– U poslednjih nekoliko godina u Beograd dolazim prilično često, skoro svakog meseca, u zavisnosti od obaveza koje imam. Uglavnom iskoristim priliku da vidim roditelje u Novom Sadu, a dok sam u Beogradu provodim vreme sa kumom, kod koga i odsedam u Beogradu – kaže lepo raspoložena pevačica i dodaje da joj često dolaze prijatelji u posetu, ali se u tim prilikama ne slušaju njene pesme.

– Nisam neko ko voli da sluša svoje pesme. Valjda se naslušam istih dok snimam i prezasitim se. A kada su u pitanju demo-snimci pesama koje planiram da snimim, to da – volim uvek da čujem mišljenje prijatelja pre donošenja finalne odluke – objašnjava pevačica, koja nam je priznala da se odlično snalazi u kuhinji, koja je tip top sređena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Samo neka je na radost i na ljubav ???❤️ @lovemarine2016 ?

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана

– Mislim da je to pored muzike moja druga ljubav. Volim da eksperimentišem u kuhinji i da kuvam za ljude koje volim. Posebno sada kada ne jedem ništa životinjskog porekla, ljudi se uglavnom zgražavaju i pitaju se šta ja to onda jedem. E u takvim situacijama volim da ih iznenadim ukusnim jelom, da im pokažem da može da se uživa u hrani zbog koje nijedna životinja nije stradala – ponosno priča pevačica i ističe da kulinarskim veštinama zavodi partnere.

– Nije se desilo da sam pogrešila na tom putu od stomaka do srca. Svaki muškarac voli da pored sebe ima ženu koja zna šta radi u kuhinji. Bezveze je kada žena ne ume da se snađe.

Pevačica, koja se razvodi od di-džeja Džuniora Džeka, ne krije da planira kupovinu stana u Beogradu: Još da dobijem na lotou, pa da kupim stan kakav želim.

– Ja sam neko ko je vrlo pedantan i nered kod mene izaziva nervozu, tako da uvek nešto sklanjam i briskam, tako da kod mene kućna pomoćnica ne bi imala posla. Angažujem je onda kada nisam tu i nisam u mogućnosti da sama držim sve pod kontrolom. Ranije sam imala kućnu pomoćnicu, ali mi sada zaista nije potrebna konstantno jer prostor od 100 kvadrata nije nešto što ne mogu sama da sredim – završava Kaja.

Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar