Dejan Milićević drastično smršao, operisao ga Miroslav Ilić! (FOTO)

Za sedam nedelja skinuo 20 kilograma

foto: E-stock/ Aleksandar Nalbantjan

Dejan Milićević (50) otišao je na operaciju smanjenja želuca i za sedam nedelja skinuo 20 kilograma! Naš najpoznatiji fotograf i reditelj spotova tvrdi da ga je ova intervencija preporodila i objašnjava zbog čega se odlučio da ide ‘pod nož’.

– Probao sam sve žive dijete i tablete za mršavljenje, ali sve je imalo jo-jo efekat i kilogrami su mi se vraćali. Išao sam i kod najboljih nutricionista na Balkanu, ali pomoći nije bilo. Imao sam 143 kilograma i zbog toga su me bolela kolena i teško sam ustajao. Kuma mog druga uradila je operaciju smanjenja želuca i kada sam video njene rezultate, odlučio sam se i ja na taj korak – kaže Milićević na početku razgovora i napominje da mu je zbog težine zdravlje ozbiljno bilo ugroženo:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Love you all ??? Big thanks to @okoioko_belgrade and @rayban for this amazing glasses and taking care of my eyes

Објава коју дели Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) дана

– Već 30 godina muku mučim sa viškom kilograma, odmalena sam bucmast. Bio sam na pragu da zbog debljine dobijem dijabetes tipa dva. Zato sam pre sedam nedelja presekao i odlučio da smanjim želudac.

Dejan je ovaj zahvat uradio u bolnici u Sremskoj Kamenici, a operisao ga je doktor Miroslav Ilić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Hvala @cika_jare na opasnoj photo i @crnjaberber na opasno sredjenoj bradi

Објава коју дели Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) дана

– Morao sam pet dana pred operaciju da jedem laganu hranu. Ceo zahvat trajao je oko dva sata i zahvaljujem se osoblju bolnice koje je sve vreme vodilo brigu o meni – priča naš sagovornik i nastavlja:

– Nakon operacije sam nedelju dana jeo samo supice, pio vodu i čajeve. Zatim sam prešao na pasiranu hranu, a sada sam već počeo normalno da se hranim.

Milićević objašnjava da nakon ove operacije više ne mora da drži dijetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Hristos se rodi dragi moji ❤️❤️❤️

Објава коју дели Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) дана

– Vraćam se na fabrička podešavanja, što bi se reklo. Idealna kilaža za moju visinu je oko 85 kilograma, tako da želim da izgubim još dosta na masi. Moj savet svim gojaznim ljudima koji žele da se odluče na operaciju smanjenja želuca jeste da to urade do svoje 40. godine, jer se onda telo najbrže oporavlja – poručuje poznati fotograf.

Izvor: Informer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar