Darko Lazić iznenadio javnost svojom izjavom godinu dana nakon nesreće (FOTO)

Iskreno!

foto: E-stock/ Miloš Rafailović

Pevač Darko Lazić pre više od godinu dana, u teškoj saobraćajnoj nezgodi, ozbiljno je povređen. Darko se i dalje oporavlja, a tvrdi da njegovo zdravstveno stanje nije kao što je bilo pre nesreće.

Dosta mu je rasipanja novca? Darko Lazić zaposlio svoju životnu saputnicu?!

-Ne osećam se ni blizu kao pre nesreće, ali je vrlo bitno da čovek ima jaku volju da se oporavi i bori protiv toga. Naravno, ne može to biti kao što je bilo. Borac sam i volim život, borim se da se vratim na ono staro, iako znam da je to nemoguće. Bitno je da je u glavi čisto i da razmišljam pozitivno – rekao je Darko.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

❤❤❤❄❄❄

Објава коју дели Darko Lazic (@darkolazarovic_official) дана

U najtežim trenutcima Laziću je pomoglo to što je psihički jak.

-Kad je život u pitanju, čovek je spreman da izdrži mnoge stvari i da se izbori. Jedno vreme bio sam razočaran što mi se sve to dogodilo i bio sam utučen. Posle svake kiše dođe sunce. Baš tada se dogodilo da Marina kaže da je trudna i to je nešto što me održalo i dalo mi motivaciju za dalji život – rekao je pevač.

Lazić ne krije da želi da radi sve kao i pre teške saobraćajne nesreće koju je doživeo.

-Ponovo dolazi adrenalin. Vozio sam motorne saonice, svi govore “kako ćeš”, ali ja to volim i moram, to mi daje motivaciju za život. Ako nešto ne mogu, ne mogu da budem utučen. Želim sve što sam radio pre. Hoću ponovo da probam, ali ne sve, na neke stvari stavljam tačku – zaključio je Darko.

Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar