Ana Nikolić strovalila 70.000 evra, a evo i na šta! (FOTO)

Galantno...

foto: E-Stock/ Stanislav Nedelja

Pevačica je čitavu ekipu koja radi na ekranizaciji novih pesama povela u Maroko, gde je za potrebe snimanja zakupila ceo luksuzni rezort u Marakešu, koji košta nekoliko hiljada evra. Takođe je platila sve troškove puta za desetak saradnika. Pored ljudi iz video-produkcije Ana Nikolić je u Maroko povela i ličnog šminkera, frizera i stilistu, a celoj ekipi platila je avionske karte i smeštaj u luksuznim rizortima koje menjaju. Pevačica planira da snimi nekoliko spotova na ovoj egzotičnoj destinaciji, a prvi se ekranizuje u luksuznom hotelu u centru Marakeša.

Pogledajte kako izgleda Ana Nikolić bez fotošopa (FOTO+VIDEO)

– Ana je oduvek bila džek i kada je kafana i kada je posao u pitanju. Tu ne žali novac. Upravo zato je na put da snimi spotove pošla sa odrešenim budžetom. Pored produkcije nekoliko video-spotova koja košta više od trideset hiljada evra, ona nije marila što će snimanje zbog egzotične lokacije duplo koštati – navodi izvor blizak pevačici i dodaje:

– Čitava ekipa je smeštena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga. Takođe, pored ekipe koja je zadužena za snimanje i produkciju spota, morala je da povede i lične saradnike, jer nije želela ništa da prepusti slučaju, pa je samim tim morala da iskešira još dvadesetak hiljada evra za sve propratne troškove.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Thank you for amazing time , wonderfull staff , hospitality and kindness @demeuresdorient_ We have captured amazing shoots for my new music video… ❤️❤️❤️

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Luksuzni hotel u kome pevačica snima prvi od nekoliko spotova u Maroku, sadrži privatni bazen, hamam, raskošne sobe, a apartman za noć košta od 30.000 dinara pa naviše. S obzirom na to da je Ana povela desetak saradnika, samo na smeštaj je izdvojila pozamašnu sumu. Kada se tome dodaju troškovi za dozvole snimanja i van apartmana, a u okviru hotela, to povećava troškove ovog puta.

– Ana voli da se zabavlja i nakon celodnevnog snimanja, ona s ekipom odlazi na večeru ili u provod. Ne dozvoljava nikome od saradnika da se lati novčanika – kaže pevačicin blizak saradnik, i otkriva:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Framegrab for my new music video shoot in @demeuresdorient_

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

– Ovo je samo prva lokacija na kojoj Ana snima. U planu je još nekoliko spotova koji će takođe biti snimljeni u Maroku na drugim zanimljviim lokacijama. Sveukupno pevačica će biti više od nedelju dana u ovoj zemlji.

Kako Ana Nikolić nije aktivno radila od kada se porodila i posvetila majčinstvu, a tome ima skoro tri godine, zanimalo nas je kako je platila snimanje spotova. Ako se tome dodaju troškovi za kupovinu i snimanje pesama, reč je o velikoj sumi novca uloženoj u njen povratak na scenu.

– Ona zna kako sa finansijama, pa je tokom muzičke pauze odvajala novac i štedela upravo za novi album. Iako je velika suma u pitanju, ona je imala druge prihode u toku pauze odakle sada finansira skupocene spotove. Neke pesme su bile ranije kupljene pa su čekale momenat da budu objavljene. U svakom slučaju, štek je sasvim sigurno sada svela na minimum – kroz osmeh objašnjava izvor.

Pre mesec dana Nikolićeva je već uradila jedan spot, koji je snimila u Beogradu na Belom dvoru, pa je i za njega izdvojila pozamašnu sumu, s obzirom na to da je iznajmljivanje ovog objekta koštalo nekoliko hiljada evra. Kako je krenula, čini se da će suma za novi album uskoro dostići cenu od 100.000 evra.

Ana se odmah po dolasku u Maroko pohvalila atraktivnim izgledom, pa se na fotografijama vidi koliko je dovela izgled do savršenstva. Međutim, po detaljima koji su isplivali na društvene mreže može se videti da je pevačica tražila poseban stajling za spotove koje snima.

– Ne zna se tačna suma koju je izdvojila za sarije i haljine koje je tamo kupila, ali i za angažman stiliste koji je krenuo na put sa njom. Ona će u spotu nositi autentičnu garderobu, pa neke kadrove spota snima u svili i sa turbanom – navodi izvor.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

??? @dharma.beachwear @infinityfatloss ?

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Izvor: Alo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar