Petar Strugar progovorio o torturi: Bio sam užasno nemiran, šili su mi beonjaču i lomio sam ključnu kost (FOTO)

Nestašna mladost!

foto: ScreenShot YouTube

Glumac Petar Strugar otkrio je detalje iz detinjstva koje do sada nismo znali, ali i da je glumu upisao sasvim slučajno.

Kakav šmeker! Petar Strugar zbog Milice Todorović podneo neverovatnu žrtvu! (FOTO)

“Ja sam rođen na Cetinju, jer Budva nema porodilište, ali sam iz Budve”, počeo je priču Petar i dotakao se nestašnog odrastanja:

“Bio sam užasno nemiran, šili su mi beonjaču, lomio sam ključnu kost, imao sam šest šavova na nozi kad sam bežao iz vrtića”.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#senkenadbalkanom2 photo by @saleletic makeup by @dudavuk2 kostume by @boriscaksiran ???? kazu od oktobra na malim ekranima

Објава коју дели PetarStrugar (@p_strugar) дана

Petar je želeo da upiše nautiku u Kotoru, a na Cetinju je planirao samo da pokuša da položi prijemni ispit za glumu što je i uradio.

“To je bila prva godina kada su zabranili da istovremeno apliciraš na više fakulteta sa overenim kopijama, i ja sam igrom slučaja prvo otišao na Cetinje jer tako mi je bilo bliže, pa sam produžio do Kotora”, prisetio se Petar.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

THE LESS FUCKS YOU GIVE…??? #shooting #maninblack #talentedphotographer grapher @filipixi #hvalazafotku

Објава коју дели PetarStrugar (@p_strugar) дана

“Kada sam došao na Cetinje tražili su mi original diplomu, koju sam im predao, a onda su mi u Kotoru rekli da ne mogu da se upišem bez originalnih dokumenata koje sam već ostavio na Cetinju”, ispričao je glumac.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar