Marijana Zonjić razvezala jezik i otkrila šokantne detalje iz života Milice Kemez! (FOTO)

Za neverovati!

foto: E-Stock

Diskvalifikovana Marijana Zonjić, pošto je napustila rijaliti imanje u Šimanovcima, došla je do brojnih šok saznanja o svojevremenim cimerima iz Bele kuće. Ona je tako iznela u javnost šok detalje iz života Milice Kemez, koji će je kada bude saznala za njih i te kako zateći.

Milica Kemez uplakana: Sad našli da mi pametuju, gde ste bili kad sam bila i gladna i žedna? (VIDEO)

“Danas sam takođe dobila poruke od meni nekih pouzdanih ljudi, da je ona bila sa nekim oženjenim čovekom koji je njoj platio salon, jer je radila za pare u Švajcarskoj. Da, to mi je rekla njena drugarica, poslala mi je čak i te poruke i ‘čet’ sa njom, živela je ta cura sa njom, imam ja te poruke i dokaze sve u telefonu. Ta njena drugarica je htela da se izvuče iz te priče, a da je Milica sve vreme pokušavala da je uvlači i da je terala sa njom da ide i imam poruke gde je Milica rekla – Ja ne želim to više da radim, želim da se povučem”, ispričala je Marijana pa dodala da je Kemezova navodno koristila i nedozvoljene supstance:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

??❤❤

Објава коју дели Fanpage (@milicakemez) дана

“Čula sam da se prostituisala i da je koristila narkotike, da je bila sa tim oženjenim čovekom za pare, on joj je dao 5.000 evra, i posle je još radila, zaradila za salon. To je čak jednom, Marija Kulić rekla u ‘Zadruzi’, da je čula od njene Tanje, njene najbolje drugarice, koja drži njen salon, da se Milica Kemez prostituisala za pare u Švajcarskoj, da je tako otvorila salon”, otkrila je Zonjićeva u šok intervjuu nakon diskvalifikacije.

 

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar