Navikla na život na visokoj nozi! Dara Bubamara plaća 15.000 evra privatni avion?!

Nejasno je kako se pevačici to isplati

Foto: E-stock Ivan Dobričić

Pevačica Dara Bubamara se požalila da često putuje i da je to veoma zamara, pa da u situacijama kada joj se ne poklapaju termini nastupa s letovima, ona obično iznajmi privatni avion!

– Putovanja mi teško padaju. Iskreno, više nemam živaca da putujem pet ili deset sati. Zato svugde putujem avionom. Ako ne postoji redovna linija, ja uzmem privatni avion – rekla je za „Ekskluziv“ na TV Prva. Pevačica za jedan nastup naplaćuje između 5.000 i 7.000 evra.

U kompaniji koja se bavi rentiranjem privatnih aviona kažu da recimo, let do Londona u jednom pravcu košta 15.000 evra.

-Ukoliko avion čeka dok neko obavi posao kako bi ga vratio nazad, i to se naplaćuje, kao i povratak. Takođe, avion retko iznajmljuje jedna osoba, jer je to veoma skupo, pa uglavnom imamo klijente koji tu uslugu koriste za osam osoba, koliko privatni avion prima – istakli su u ovoj kompaniji i dodali da je u cenu uračunata i neophodna posada.

Nejasno je kako se Dari isplati da posluje sa velikim gubitkom, a pomenutu proceduru potvrđuje još jedan sajt kompanije koja se bavi avio-taksiranjem.

– Zakup aviona podrazumeva let od Beograda do željene destinacije i nazad, uz četiri sata čekanja na destinaciji. Ukoliko je potrebno duže zadržavanje, cena zakupa će biti uvećana za troškove dnevnog odmora posade ili za pun hotelski pansion ukoliko boravak zahteva više dana – piše na jednom od sajtova.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 

Izvor: Kurir stars

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar