ACA LUKAS: Viđam se sa SONJOM skoro svakog dana! Tu nema više VATRE! (FOTO)

U dobrom su, prijateljskom odnosu

foto:E-stock/M.Rafailovic

Pevač Aca Lukas razveo se pre oko godinu dana od Sonje Vuksanović , nakon devet godina braka.

Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, između ostalog zbog njihovog deteta, malene Viktorije, a Aca kaže kako je to čudno svima, pa i novinarima koji ne prestaju da spajaju bivše supružnike u ljubavnom kontekstu:

 

“Ljudi naš odnos pogrešno tumače i niko ne kapira da među nama više nema emocija. Da ih ima, ne bih ja ni razmišljao o tome ko je kriv, nego bih rekao da opet postoje emocije, da se volimo. A pošto se mi ne volimo u smislu kao ljubavni partneri, onda se družimo. Normalna je pojava da se posle izvesnog vremena kada nisi više s nekim ljubav koju si osećao prema toj osobi troši, haba. Ispari i to je nešto sasvim normalno. Kao kiselu vodu kada otvoriš i posle određenog vremena ona više nema mehuriće.”

Lukas ističe da ne postoji šansa da se pomiri sa Sonjom, jer nema više tih emocija između njih:

“Ne postoji šansa da se obnovi ljubavna priča iz razloga što je to jedno poglavlje koje je završeno, ali nije umrlo, nego jednostavno to je bilo, sad je nešto drugo. Emocije su bile velike, pa su onda te emocije postojale, ali u nekom negativnom smislu, što se kaže, mržnja, ali nekako sve to što se dešavalo se kasnije stabilizovalo u jedno poštovanje. Mi jako dobro funkcionišemo, ali mislim da tu nema više te vatre, rekao je pevač za Pink.

ACA LUKAS EKSKLUZIVNO ZA OBJEKTIV (FOTO+VIDEO)

Folker kaže da se sada, od kako je zavladala epidemija koronavirusa sa Sonjom viđa skoro svakog dana:

“Sonja i ja se viđamo svaki dan maltene, pogotovo u ovo grozno vreme ove epidemije korona virusa. Često sam kod njih tamo, prespavam tamo, ali, naravno, imamo jedan jako fin prijateljski odnos. Ne ljubimo se, ne grlimo. Možemo da se zagrlimo drugarski, ali nemamo više ljubavni odnos. To je potpuno normalno i ovo je cela priča koja nije ništa spektakularna jer kad svako sagleda neki svoj ljubavni život, onda će ovo da shvati. Nije više stvar u tome šta je radila druga osoba. Stvar je u tome kako se ti osećaš kad se probudiš i setiš se nekog. A ne mora da znači da ti je kao fuj, odvratan ako ga ne voliš, samo nema više strasti.”

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar