BRUTALNA SVAĐA! MENSUR RAZVALIO vrata od kupatila! MINA URLALA na njega! (VIDEO)

Orila se cela kuća, svi ih smirivali

foto:ScreenShot/Youtube

Ljubavni par Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić sinoć su imali još jedan okršaj!

Njih dvoje su se posvađali jer  je Mensur optužio Minu da je zavodljivo gledala nekog drugog cimera.

Ovaj par prvo se svađao u  spavaćoj sobi, a potom i u kupatilu Mina vrištala, bacala stolicu, plakala i unosila se Mensuru u facu govoreći mu da ništa loše nije radila, dok je on i dalje bio ubeđen da je Mina merkala drugog zadrugara. Ukućani su odmah pritrčali Mini kako bi je opustili u ovoj situaciji i poručili Mensuru da preteruje:

“Nisam, majke mi! Nisam! Koga ja gledam, koga? Koga? Koga gledam? Ma, nisam! Nisam, bre! Nisam pogledala u tu osobu”, rekla je Mina.

“Ti se kuneš i lažeš! Posle je priča kako ja ne mogu da napravim pomirenje, pa naravno kada se kuneš i lažeš. Moje oči ne lažu. Kraj! Pravi se bre luda, ja svojim očima vidim. Miči mi je tamo”, bio je besan Mensur.

ODLUČIO DA SE SKRASI! Bora Santana hoće da ženi Milicu Kemez, napravio šou u Beloj kući (VIDEO)

 

“Ja mislim da ti tripuješ, Mensure. Ostavi malo šanse da preteruješ. Svi mi vidimo šta se dešava”, rekla je Ivana Šopić.

“Hajde bre, Mina, batali! Šta je sa tobom! Evo, pomeriću se od tebe! Ona sada neka radi šta god hoće. Evo, ja sam težak. Neću je više dirati. Batali mene, zaboravi, kraj. Izvini! Neću ti ništa prebacivati. Ostaćemo dobri: “Zdravo, zdravo” i to je kraj i tačka”, govorio je Mensur Mini.

U video prilozima koji se nalaze u nastavku pogledajte kako je sve izgledalo:

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar