OVO JE BIO NJIHOV POČETAK! Sloba pevao za 1.000 dinara, Haris prodao 11 ploča a Džiboni se stideo što ga izdržava žena (FOTO)

foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Početak mnogih popularnih zvezda u Srbiji, nije bio lak – ali retko ko o tome želi da govori.

Pevačica GOGA SEKULIĆ progovorila o potomstvu i otkrila kada stiže DRUGO DETE! (FOTO)

Među onima koji su ikreno pričali o novcu je i Sloba Radanović.

 

“Kada sam počinjao da pevam, iskusnije kolege su me uglavnom šikanirale, govorile da će mi se javiti, pa me nisu nikad zvale. I pored talenta za pevanje, niko nije hteo da mi pruži šansu. Borio sam se da se malo pročuje za mene po okolini.”

 

“Pevao sam kad me pozovu kojekuda, za 1.000 dinara, nekada i za bakšiš samo” – ispričao je Sloba Radanović u jednom intervjuu.

View this post on Instagram

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

Da je svaki početak težak potvrdio je nedavno i Haris Džinović koji se ispričao anegdotu od pre 40 godina. On je rekao da je davne 1974. godine izdao album za PGP RTS i da je bilo prodato ukupno 11 komada. Pevač se našalio na svoj račun rekavši da je sve kupio on ili njegova familija. “Sedam komada ploča sam kupio ja, a četiri familija“, našalio se Haris.

I Zlatan Stipišić Džiboni koji je danas ozbiljno ime kako na Balkanu, tako i u svetu, na početku karijere nije imao ni dinara.

“Na početku karijere nisam dovoljno zarađivao pa meje prehranjivala supruga Sanja, koja je zarađivala tek nekoliko desetina maraka. Stideo sam se toga”, rekao je Zlatan Stipišić Džiboni u jednom intervjuu.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar