DARKO LAZIĆ otkrio od čega živi kada već dugo vremena NE RADI! Spomenuo i LUKASA! (FOTO)

Ovo mu je jedino važno

foto:E-stock/M.Rafailovic

Pevač Darko Lazić već dugo vremena ne nastupa. Prvobitno nije radio zbog povreda koje je zadobio prošle godine u teškoj saobraćajnoj nesreći, a sada kao i sve njegove kolege, zbog pandemije i vanrednog stanja.

Ono što sigurno mnoge zanima jeste od čega Darko živi i izdržava svoju porodicu, budući da ne radi kao i njegova verenica Marina, a imaju i malenog sina Alekseja:

 

 

View this post on Instagram

 

❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on

“Živim od para koje sam zaradio svojim trudom i radom. Aca Lukas, Andreana Čekić, ja i još mnoge moje kolege ne radimo od juče. Svi smo u poslu preko 15 godina, pa valjda smo za to vreme zaradili neki dinar i ostavili nešto sa strane”, ispričao je Lazić za “Svet”.

PEVAČ ĐORĐE DAVID OPTUŽEN da je GLUMIO KORONU: Loše KAŠLJE za jednog GLUMCA! (FOTO)

“Od čega sam živeo ja kada nisam radio posle saobraćajke? Hvala Bogu pa imam para. Lukas isto! On je takva pevačina da može da do kraja života ne radi ništa i imaće para da živi lagodno. Lukas je moj veliki prijatelj, brat i kum. Za ove što im je krivo, biće mi kum ako već nije. On je moj omiljeni kolega i pevač. Bitno je da se sada sačuvamo i gledamo svoje porodice”, rekao je Darko.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar