Nakon što je ANABELA pozdravila KIJU oglasila se i KOCKAREVA: Ko ih ne zna skupo bi ih platio! (FOTO)

Sad im je sve sasula!

foto:ScreenShot/Instagram

Pevačica Anabela Atijas od kako je ušla u rijaliti Zadruga 3 ne libi se da iznosi prljav veš svoje porodice.

Ona se dotakla Zadruge 1 i čitave situacije između Lune i Kije pa pozdravila Kockarevu, koja tvrdi da je to bilo sarkastično:

 

View this post on Instagram

 

I told you everything from the start And you the one who had a change of heart Girl, you can have it,after all the damage

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

“Ne pratim konstantno “Zadrugu”, samo kada ima neki zanimljiv naslov na Jutjubu. To pozdravljanje mene od strane Anebele je bilo sarkastično. Tu pokajanja nema. Moje viđenje cele te situacije je da da oni pokušavaju da naprave od Anabrele neku žrtvu. To je ustvari poučna priča da se vidi kako jedan roditelj ne treba da se ponaša prema svom detetu, kako dete ne treba da se ponaša prema svojim roditeljima i uopšte kako jedna porodica ne treba da funkcioniše”, rekla je Kija.

LUNA se ISPOVRAĆALA nakon što je nominovala GAGIJA! ON: Noćas si mi SRCE POCEPALA! (VIDEO)

“Sve je to okej, da ja ne znam pozadinu , mislim “ko ih ne zna, skupo bi ih platio”. Ja sam nažalost bila svedok, žrtva, , učesnik cele te situacije, pre ove “Zadruge 3”, znam vrlo dobro ko su ti ljudi, tako da reći ću sarkastično kolektivno je meni, odnosno mojoj porodici suza krenula za njihovom tragedijom, ja sam rekla da Gagi jeste nasilnik, Anabela je činila toliko, toliko zla meni, mislim setimo se toga da je aplaudirala dok sam ja plakala , non stom se ponavlja jedna stvar, a to je da se ta žena borila za svoje dete u “Zadruzi 1”, e sad jedna stvar je podržati, a druga stvar je uz to podržavanje pljuvati drugu stranu koja ti nikada ništa nije učinila , čak i nakon toga . Kako je bilo mojoj majci koja je sve to gledala? Koja je gledala svoje dete i šta rade njenom detetu i gde jedna druga majka aplaudira meni, Nadicinom detetu dok plače i kida se i dok neko govori “vratite muža ženi na silu” , završava Kija.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar