Sara Jo predstavila novi hit “Kaži mi”: Provokativni spot zapalio društvene mreže (FOTO+VIDEO)

Popularna pevačica oduševila fanove

Foto/Benny Gaši

Posle hit singlova “Bez sna” i “Mili, mili”, pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu “Kaži mi”, koju je premijerno predstavila putem Instagram Live-a. Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika, i da po prvi put prisustvuju njenoj promociji.

Onlajn žurka uz zanimljiv “dress code”: Sara Jo najavila promociju nove pesme (FOTO+VIDEO)

Odmah nakon toga, pesma je objavljena na YouTube-u, a prvi komentari i oduševljenje publike svedoče o tome da je mlada zvezda i ovoga puta uspela da pomeri sopstvene granice i publici se predstavi u potpuno novom i svežem izdanju.

Spot za pesmu “Kaži mi” Sara je prethodnih dana najavljivala kroz fotografije i kratke snimke, a publika je sada konačno u prilici da vidi sve ono na čemu je vredno radila prethodnih meseci.

Foto/Benny Gaši

“Oduvek sam želela da imam spot sa zahtevnom plesnom koreografijom, u čemu mi je pomogao sjajni plesač iz Slovenije, moj partner u spotu, Žiga Sotlar. Nadam se da će se publici dopasti i da će zavoleti “Kaži mi”. S obzirom na to da sam se zasitila agresivnijeg pristupa u pesmama, poželela sam da ovog puta pružimo publici potpuno drugačiji vajb – lagan i nežan, a u isto vreme upečatljiv i senzualan”, kaže Sara.

Sve češće se mogu čuti komentari da je Sara nova najveća zvezda regionalne pop scene, a uspesi njenih prethodnih singlova “Bez sna” i “Mili, mili”, kao i zapaženi nastupi u svim zemljama regiona, idu u prilog takvim tvrdnjama.

Pogledajte spot:

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar