POSLE PRVOG BRAKA SAM BILA RAZBIJENA NA SITNE KOMADE! Tanja Banjanin OTKRILA svoju životnu priču od koje zastaje dah (FOTO)

Trnovit put...

foto:ScreenShot Instagram

Pevačica Tanja Banjanin i ako medijski nije propraćena i dalje se bavi muzikom i ima estradne nastupe širom Srbije dok je nećemo videti na javnim događajima osim u posebnim slučajevima.

“Jednog dana ćemo se sresti”: Milica Todorović objavila EMOTIVNU PORUKU! (FOTO)

Da joj život nije med i mleko svedoče teški momenti u njenom životu koje je sama pregrmila. Iza nje su dva braka koja su se naslavno završila, a prvi suprug ju je ostavio dok je bila trudna, jer se zaljubio u drugu ženu.

“Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize” – ispričala je pevačica u nekoliko navrata za domaće medije.

Ni sa drugim brakom nije imala sreće.

“Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo” – ispričala je Tanja jednom prilikom.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar