SLAVICA ĆUKTERAŠ: Još uvek VERUJEM u LJUBAV! FOTO)

Pevačica otkriva istinu o poslu i razvodu ali i kako provodi dane u izolaciji

foto:E-stock/D.Milenkovic

Pre par meseci javnost je uzdrmala vest da se je pevačica Slavica Ćukteraš razvela od svog supruga sa kojim je bila u vezi od 2013. godine, i sa kojim ima dete.

Pevačica se je nedavno vratila na estradu na velika vrata, a kaže da joj nije suprug branio da se bavi muzikom , kao što su mediji nagađali:

 

 

View this post on Instagram

 

‍♀️

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

“Jao, ne! Ovo pitanje sam toliko puta čula u životu i svaki put imam istu reakciju – prevrnem očima. To je notorna glupost, stvarno, ja sam bila ta koja je želela da se posveti porodici, suprugu, detetu kome je trebala majka. Naravno, ne osuđujem žene koje se vrate brzo poslu, taman posla, nemamo svi mogućnost da ne radimo, ja sam je imala. I tu je kraj priče”.

Pevačica je otkrila i kako provodi dane u izolaciji:

“Kao i svi drugi, kod kuće sam sa detetom, ne izlazim bez neke preke potrebe, osim ako moram u nabavku. Posvećena sam ćerki, ali našla sam i zabavu za sebe, muzika je uvek tu, društvene mreže, serije, filmovi… Živimo u vremenu kada nam je omogućeno mnogo toga da bismo mogli da se zabavimo. Istina, ne volim da budem zatvorena u kući i jedva čekam da sve ovo prođe”, iskrena je Slavica.

ŽIKA JAKŠIĆ otkrio: BANE OBRADOVIĆ je morao na RESPIRATOR! U funkciji mu je bilo samo 30 odsto PLUĆA! (FOTO)

Slavica je za kraj otkrila da i pored toga što se razvela, ona još uvek veruje u ljubav:

“I dalje verujem u ljubav, ona je pokretač. Ja sam žena koja voli da voli i da bude voljena. Ipak, nisam od onih koji bi srljali iz veze u vezu. Kada se pronađe neko vredan moje pažnje, to će se već čuti”, poručuje Slavica.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar