Oglasila se Nataša Bekvalac i OBJASNILA zašto joj ovogodišnji Uskrs teško pada! (FOTO)

Bila je iskrena pevačica...

Foto:ScreenShot Instagram

Pop pevačica Nataša Bekvalac se oglasila povodom današnjeg praznika i otkrila je da će za nju ovogodišnji Uskrs biti drugačiji nego inače, ali ne krije da ne želi da njene ćerke ne uživaju u čarima najradosnijeg hrišćanskog praznika.

ŽENA IZ SNOVA! Nataša Bekvalac u akciji košenja travnjaka, ne krije svoj humor (FOTO)

“Sa ćerkama sam došla u Čenej i tu provodimo praznik. Ovo je prvi put da nećemo biti sa mamom i tatom i to mi teško pada jer sve velike praznike provodimo sa njima, ali nisam tužna jer znam da je to za njihovo dobro. Slavićemo kad sve ovo prođe” kaže Nataša.

Pevačica ističe da će ispoštovati tradiciju najviše zbog svojih ćerki.

“Nisam vernik, ali poštujem tradiciju prvenstveno jer imam decu, a one obožavaju Uskrs. Smatram da je to savršen praznik za decu. Hana i ja smo farbale jaja, Katja ih je sve porazbijala, tako da nisam imala savršenu fotografiju jaja za Instagram”, kroz smeh nam kaže pevačica.

Kako kaže, ne voli da se takmiči u tucanju jajima jer nije takav tip.

“Ne, ne, ja nisam takmičarski tip ni u životu, srećna sam kada su ljudi oko mene srećni, to znaju svi moji prijatelji”, kaže Nataša, a na kraju razgovora je imala poruku.

“Želim svima da ostanu jaki u ovim izuzetno teškim vremenima. Proći će sve i život će opet biti lep”,  zaključila je Nataša.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar