TO ŠTO RADI VRATIĆE MU SE! Andrej Atijas isprozivao Miljkovića pa zatim prokomentarisao Đoganijeve (FOTO)

Nije štedeo Lunu...

foto:E-Stock

Andrej Atijas nije mogao da sedi skrštenih ruku nakon incidenta koji je Anabela imala sa Markom Miljkovićem. Bivši suprug Anabele Atijas, koji brine o njenim ćerkama Nini i Blankici, ovoga puta  pokazao je da nije ravnodušan kada je Anabela u pitanju. On se oglasio povodom Markovog ponašanje i Luninog odobravanja pomenutog napad na sopstvenu majku.

HAOS U BELOJ KUĆI! Mina pokušala da pobegne iz “Zadruge” dok je Mensur razbijao po kupatilu (FOTO+VIDEO)

“Ne znam kako da komentarišem jednog nasilnika, pogotovo kada je u pitanju nasilje nad ženama, koje maltretira?! Jako mi je bezveze spuštati se na taj nivo i njega komentarisati! Moramo da se prisetimo i onog snimka kada je i Matoru udario u diskoteci punom šakom. To sve govori o muškarcu koji udara na žene koje su duplo lakše od njega. To što radi je jako ružno, to što radi će mu se vratiti na neki način. Karma je čudo” – poručuje Andrej.

On smatra da se odnos između Lune i Anabele nikada neće vratiti na staro.

“Iskreno, ne znam da li će moći. To ćemo videti, vreme će pokazati svoje. Iskreno, ne znam ko može da pređe preko ovoga. Majka, naravno, sve oprašta, ali nikada neće biti kao pre – saglasan je Andrej kojeg, uprkos svemu, ne iznenađuju Gagijevi povremeni pozdravi iz “Zadruge” – kaže Atijas.

“Gagi i ja smo uvek bili u korektnim odnosima, dok on nije počeo da ludi s fanovima. On zna da je Nina kod mene sigurnija nego kod bilo koga, jer sam je ja čuvao od šeste godine. Hvala mu što me pozdravlja” – kaže Andrej, koji se svim silama trudi da Ninu Đogani, petnaestogodišnju Anabelinu ćerku, zaštiti od svih negativnih uticaja i postara se da ne gleda kroz šta joj sve majka prolazi u svađama sa ocem Gagijem, sestrom Lunom i njenim dečkom Markom.

View this post on Instagram

7️⃣ 3️⃣

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on

“Ne dam Nini ništa da gleda! Ona nema ni želju da gleda… Bavimo se nekim drugim stvarima. Ja gledam kasno uveče, uzmem na brzinu i premotam, a deca nemaju potrebe to da gledaju” – otkri je Atijas.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar