HUMANI GEST! Ovaj pevač pomaže MARINI TUCAKOVIĆ dok je u kućnom karantinu! (FOTO)

"On je zaista divan momak!"

foto:E-stock

Autorka brojnih hitova pevača sa naše estrade, Marina Tucaković, dane provodi u kućnom karantinu  pod velikim oprezom, s obzirom da je do nedavno vodila borbu sa opakom bolešću.

Marina ipak nije potpuno sama. Sa prijateljima često komunicira putem telefona, a pojedini je obiđu da joj donesu šta joj je potrebno. Među njima je i pevač Saša Kovačević, kao i Milica Pavlović:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

“Vanredna je situacija, pa šta ću, ne mrdam nigde, pridržavam se svih propisanih mera, imam u kući sve što mi je potrebno. Da kucnem u drvo, dobro sam, sve je dobro. Ima mnogo prijatelja i pevača koji su me zvali da me pitaju kako sam i šta sam,”

” Stvarno mi nije potrebno da mi iko bilo šta donosi, ali eto Sale Kovačević se seti, tako dođe, donese mi ponešto. Baš mi je juče doneo neko voće i sir, on je zaista divan momak kog mnogo volim. On najviše brine, zlatan je momak, nema tu šta “, dodala je Tucakovićeva.

Sada je uspešan, a nekada je bio podstanar! MILOŠ BIKOVIĆ obradovao majku nekretninom u Beogradu! (FOTO)

“Tu je i Milica Pavlović, e ali sa njom nije nimalo lako. Radimo te neke pesmice, ali tu ne znam ni šta radim ni koliko, ni šta će ući u sam album, a šta neće, ali videćemo.”, kaže Marina.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

 

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar