Sada je uspešan, a nekada je bio podstanar! MILOŠ BIKOVIĆ obradovao majku nekretninom u Beogradu! (FOTO)

Prve asocijacije na detinjstvo su mu ratovi, inflacija i prazni rafovi u prodavnicama

foto:E-stock/D.Milenkovic

Srpski glumac Miloš Biković postigao je enormni uspeh u svojoj branši , kako na našoj sceni tako i u Rusiji.

Iako sada uspešan , Miloš se seća perioda iz detinjstva kada život nije bio baš tako bajan…

 

Njegova porodica nije imala sopstveni stan već su živeli kao podstanari i često se selili, a upravo iz tog razloga odlučio je da svojoj majci na poklon priušti stan u Beogradu:

” Majci moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala.

Za razliku od svojih kolega koji su se odrekli novčane pomoći u iznosu od 100 evra KIJA KOCKAR će novac uzeti, a evo i šta će uraditi s njim! (FOTO)

Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste”, rekao je glumac i objasnio da ga prve uspomene na detinjstvo podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnicama.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar