Sećate li se Aide Alilović koja je vodila popularnu TV emisiju?! Bila sa poznatim glumcem, prošla TRNOVIT put, a EVO šta sada radi!

Život je nije mazio...

foto:ScreenShot Instagram

Aida Alilović (Jokanović) koja je nekad bila voditeljka, imala je veoma turbulentan život. Vodila je popualrnu emisiju i bila je u vezi sa poželjnim srpskim glumcem, a onda je sve krenulo nekim drugim tokom.

Aleksandra Prijović pokazala čime raspolaže pa napravila pometnju na Instagramu! (FOTO)

Naime dok je vodila bosansku verziju emisije “Leteći start” u žižu srspke javnosti dospela je dodatno tokom veze sa popularnim glumcem Branislavom Trifunovićem. Njih dvoje su godinama bili zaljubljeni i taman kad se mislilo da će otići pred oltar – veza nije uspela.

View this post on Instagram

današnji dan sluti na disciplinovanu horizontalu…

A post shared by aida jokanović (@aida_jokanovic) on

Aida se kasnije udala za Nedeljka Jokanovića 2015. godine, a ubrzo su dobili i devojčicu Rimu. Nažalost, Aidu su nakon rođenja ćerkica doživela turbulentne periode o čemu je progovorila veoma otvoreno na Fejsbuku.

View this post on Instagram

shash nature

A post shared by aida jokanović (@aida_jokanovic) on

“Krajem jula prošle godine postala sam mama. Tačno dva meseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri meseca posle otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti… I zato, draga Rima, hvala ti za šest meseci radosti”, napisala je Aida 2017. godine.

Aida se danas bavi modnim dizajnom, a nedavno je u jednom intervjuu rekla da je to veoma ispunjava.

View this post on Instagram

let the sunshine in

A post shared by aida jokanović (@aida_jokanovic) on

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar