Đorđe David prvi put JAVNO o koroni: To je jedno polusvesno stanje, to su muke Tantalove! (FOTO)

Bez dlake na jeziku...

foto:E-stock/C.Vukojicic

Popularni roker Đorđe David u večerašnjem gostovanju u emisiji “Ami G Show” podelio stravična iskustva u borbi sa koronavirusom.

Đorđe David otvorio dušu: Naše zdravstvo mi je spasilo život i moja moralna obaveza je da dam plazmu! (FOTO)

Član žirija Zvezda Granda je prvi put nakon izlaska iz bolnice, u koju je smešten sa upalom pluća javno progovorio o smrtonosnom virusu.

“Imam rupe u pamćenju jer je to jedno polusvesno stanje. Daju ti 2.5 dl longacefa jer imaš upalu pluća, od tih lekova se dobija dijareja. Svi koji dođu sa upalom pluća… to su muke Tantelove. Samo da kažem svima onima koji su poželeli da crknem, da sam se prodao za pare da sam glumio bolest, da sam bio u sobi 24 sa ljudima i da sam imao šanse pedeset-pedeset posto da preživim. Primera radi Bane Obradović koji je primljen 6.aprila u bolnicu, njegove šanse su bile osamdeset-dvadeset posto.”

Muzičar je detaljno opisao šta mu se dešavalo dok je imao koronu.

“Samo ću da kažem da sam 20. marta ukapirao da nemam čulo mirisa, ni ukusa. Pojavilo se zujanje u ušima. Suze i sluz iz nosa i očiju, temperatura koja ide na gore. Počeo sam da zanosim, ali se i dalje držim kao strašan baja. Posle sam utrnuo iznutra, celo telo, a spolje od dlake na glavi do stopala kao da me neko najžešće štipa. Temperatura ide na 39, ječiš… Imaš utisak da su te napali demone”, rekao je Đorđe i dodao:

“Mislio sam da ću umreti i da neću preživeti, ipak imam 55. godina.”

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar