Đorđe David OBJAVIO do detalja šta mu se desilo: Onaj ko me kleo na tvrd orah je naleteo! (FOTO)

Đorđe David je bio na snimanju "Jutarnjeg programa", kada mu se desio peh

foto:E-stock/C.Vukojicic

Đorđe David danas je bio na snimanju “Jutarnjeg programa”, kada mu se desio peh. Tokom snimanja uživo otišao je da pomeri automobil, pa se sapleo i povredio nogu. Kako je mislio da stvar nije bila ozbiljna, vratio se pred kamere, da bi drama usledila kada je stigao kući.

Đorđe David ponovo u bolnici

“Bio sam na snimanju Jutarnjeg uživo i dok je bilo telefonsko uključenje zamoljen sam od strane organizatora da pomerim auto. Da bih bio ekspeditivan potršao sam iz studija zaboravio na mali polustepenik pri izlasku iz studija, na koji sam se saleo. Nastavio sam dalje, u povratku u studio sam trčao uz stepenište, nisam imao pojma da sam slomio nogu. Bilo mi je bitno da me zglob ne boli”,  rekao je Đorđe David i otkrio da je snimanje nastavljeno.

“Ulazim u stan skidam cipelu i čarapu i otkrivam da mi je poprilično oteklo. Kaže mi Ana moja da se manem nekih privijanja i odmah idem da snimim, otišao sam u Urgentni pravo”,  kaže muzičar i dodaje:

“Rekli su mi da je naprsnuće sa dislociranom tom spoljašnjom koskom na tabanu koja ide od malog prsta ka skočnom zglobu. Gips koji ću nositi minimum dve nedelje. Nemam štake, sutra će da mi stignu, auto više ne mogu da vozim. Moja prva rakcija bila je da se nasmejem. Onaj ko me kleo na tvrd orah je naleteo!”, zaključio je Đorđe David.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar