NEDA UKRADEN srećna što je sama: Zamislite da sada imam nekog GADA! Užas! (FOTO)

Dane u izolaciji provodi uz pesmu i pisanje svoje biografije

foto:E-stock/C.Vukojicic

Jedna od najvećih zvezda na prostorima bivše Jugoslavije, pevačica Neda Ukraden, od skoro živi u svom stanu u elitnom naselju Beograda – Beograd na vodi.

Neda je prezadovoljna svojim stanom, međutim, ono što joj smeta su komšije koje su socijalno distancirane i kad nema epidemije:

“Komšije su mi nikakve. Nigde nikog. Mogla bih da umrem šest puta, niko ne bi ni primetio. Nema tog starog komšiluka, to su te moderne zgrade. Ali to je jedan netolerantan svet, moderan.”

Među komšijama u ovom elitnom naselju Nedi su tu kolege Viki Miljković, Goran Bregović Brega i Radiša Trajković Đani, a Neda je otkrila da bi rado popila kafu sa svakim od njih:

“Sa svima bih popila kafu, što da ne. Ne moramo biti istomišljenici. Ali sa Bregom bih najradije od njih, jer sam sa njim najbliža.”

Nećete verovati čime se ANA KOKIĆ bavila pre PEVANJA! Dobro ispekla zanat koji joj i danas koristi! (FOTO)

Neda vreme u izolaciji provodi posvećujući se sebi. Ona neretko zapeva na terasi, a otpočela je i sa pisanjem svoje biografije:

“Stigla sam tek do Opatijskog Festivala 1975. Biće to “Rat i mir” definitivno”, kaže Neda uz smeh.

Pevačici nimalo nije krivo što u danima izolacije pored sebe nema partnera:

 

“Zamislite da imam nekog gada da me tu davi, ma kakvi to, nema govora! Ja da sam imala pravog čoveka pored sebe ja ne bih bila sama, a kad sam sama znači da je to realnost, nema šta da se zavaravam.”

Neda je za kraj rekla da je prvo što će uraditi nakon završetka pandemije, otići u svoje rodno mesto gde će uživati uz crni luk, slaninicu i crno vino.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar