Nakon sukoba sa Marijom Kulić Miljani izrečena SUDSKA mera?! (FOTO)

foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Miljani Kulić danas je navodno izrečena hitna mera udaljenja iz porodičnog stana, po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, nakon sukoba sa majkom Marijom Kulić.

Janjuš se ZAKLEO da se više neće DRUŽITI sa Majom Marinković, ona digla frku usred Bele kuće! (VIDEO)

Miljani je, kako kaže izvor, istovremeno zabranjeno i da u narednih 30 dana komunicira i prilazi majci Mariji a bude li se oglušila o izrečene mere, mogla bi da dobije i zatvorsku kaznu.

Sve je navodno počelo svađom između majke i ćerke koje su poznate po burnom temperamentu a zbog čega je morala da interveniše i policija.

“I majka i ćerka su se žalile da imaju zdravstvene tegobe jer su se uznemirile zbog svađe. Medicinska ekipa Hitne pomoći prvo je intervenisala na poziv Marije Kulić koja se žalila na povišeni krvni pritisak. No, nedugo nakon toga lekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoćč iz Niša došli su na poziv Miljane Kulić koja je imala gušenje u grudima. Nezvanično, do svađe između Marije i Miljane došlo je zbog para, osnosno jer Miljana previše novca troši na kocku a potom traži od Marije koja gleda da zaradu iz rijaliti programa sačuva za unuka – Miljaninog maloletnog sina. Tako je bilo i danas kada je uzavrele porodične strasti morala da smiruje policija”, kaže naš izvor.

View this post on Instagram

A post shared by MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_) on

O slučaju je navodno obavešten i Centar za socijalni rad koji treba da proceni da li je potrebno preduzeti druge mere zaštite a vezano za činjenicu da je Miljana majka maloletnog deteta.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar