ŠOK! Filip u pismu priznao da voli IVU, a ona da pati za BIVŠIM! (FOTO)

Sa Filipom je, a voli bivšeg dečka Marinka

foto:ScreenShot/Youtube

Zadrugari su danas imali priliku da napišu pismo svojim bližnjima i kažu im sve što im leži na duši.

Filip i iva, ljubavni par, iznenadio je svojim pismima. Filip je priznao da se zaljubio u plavokosu Hrvaticu, dok je ona otkrila da pati za bivšim dečkom Marinkom:

 

View this post on Instagram

 

Ljubav se isprva naziva poverenjem.

A post shared by Filip i Iva (@filip_iva_tebrice) on

“Ćao mama, ćao tata… Pišem ovo pismo, a ruka mi drhti od bola. Ovde mi je super! Imamo čak jedan obrok dnevno, i to svaki dan nešto drugačije (nudle goveđe, nudle pileće, nudle specijal itd.). Svidela mi se ovde jedna devojka koja jede kao muškarac. Znam tata da si mi govorio da Hrvatska ima najlepše more, ali izgleda da ima i najlepše devojke. Promeniću ime u Hrvoje, nada mse da se ne ljutite. Takođe sam se i promenio zbog nje (kupam se svaki dan), nadam se i da vam se to sviđa. Ćale, proveri desnu gumu i vidi da li ispušta. Voli vas vaš sin Hrvoje, pardon Filip”, napisao je Đukić.

Otkriven sadržaj pisama Marka Miljkovića, Jelene Pešić ali i Lune koja je pisala ovom muškarcu! (FOTO)

Iva Grgurić poslala je pismo najboljoj prijateljici Barbari:

“Barbara, ljubavi moja, godinu dana će proći, nećemo se videti. Opisati ti ne mogu kako se osećam ovde. Razmišljam svaki dan o vama… Sve me boli, kosti, srce… Pogrešila sam, nisam trebala ući, ali morala sam nešto promeniti posle prekida. Kad izađem za 7 nedelja znaću da li je vredelo ili me koštalo života… Oprosti ako sam ti svojim izjavama i postupcima vani pravila probleme, ali ovde je teško na sve misliti. Pozdravi mi Anu i zahvali joj se prvenstveno na svemu i izvini u moje ime. Grešio sam i u prošlosti i ovde, ali suočila sam se sa tim. Morala sam, sada mi je lakše. Ti si se pokazala kao neverovatna osoba i zauvek ću ti ostati dužna! Imam molbu jednu… Pozdravi Marinka i reci mu da ga volim i da nikada neću prestati. Da mu se izvinjavam zbog svega i da boljeg čoveka od njega neću upoznati. Ako je istina da je veren, da mu želim sve najbolje. Bitno da je sretan! Moram da požurim… Hvala vam na rođendanu.”

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar