Nikad ne biste pogodili! Prvo zaposlenje Verice Rakočević je bilo OVO! (FOTO)

Pre nego što je karijeru započela u svetu mode...

foto:E-Stock/Mirko Rodić

Verica Rakočević pre nego što je osvojila svet mode bavila se potpuno drugačijim zanimanjem.

Pogledajte kako Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u seoskim čarima! (VIDEO)

Naime, njen prvi posao u životu bio je u aerodromu u kojem je bila zaposlena kao zemaljska stjuardesa. Tokom sedamdesetih godina, Verica je radila na jednom od šaltera, gde je overavala karte za brojne destinacije putnika, ali i članova posade koji su svakodnevno radili svoj posao.

Nakon nekoliko godina, odlučila je da napusti ovaj posao i da pokrene sopstveni biznis i postane dizajnerka. Upravo na aerodromu je ugledala svog prvog supruga Borana Karamana koji je bio jedan od službenika “Jata”. Ubrzo je nastavala velika ljubav iz koje se rodila njena najstarija ćerka Elena Karaman.

Međutim, Verica nikada nije krila da je uvek volela mlađe muškarce, a da se ljubav između nje i prvog supruga desila sasvim slučajno:

“Ljudi preskoče nekoliko stepenika, uskoče odmah u završnu fazu, nesvesni šta su u međuvremenu izgubili. I da, ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe”, izjavila je jednom prilikom Verica.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar