Da li će pristati? Kristijan Golubović otkrio basnoslovnu sumu novca koju mu je ponudila produkcija rijalitija “Parovi”?! (FOTO)

Za koji će se rijaliti odlučiti...?

foto:ScreenShot/Youtube

Kristijan Kiki Golubović pre nekoliko dana izašao je iz zatvora, a odmah po njegovom izaslku počele su spekulacije o njegovom ulasku u rijaliti “Zadruga”.

Kristijan je međutim otkrio da je dobio i ponudu za rijaliti “Parovi” i to da odgovara na prava poligrafska pitanja u rijalitiju , verovatno u okviru standardne emisije “Parograf”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official) on

“Za 125 pitanja koja daju milion odgovora, nikada izgovorene istine, možda i laži… Uživo na poligrafu uz nadzor pravih policijskih veštaka. Televizija “Hepi” nudi za svako pitanje 300 evra?”, upitao je on pratioce na Fejsbuku za savet da li da prihvati ponudu “srećne” televizije.

Ovaj zadrugar proglašen je za najinteligentnijeg u Beloj kući! Dobio specijalan zadatak! (VIDEO)

Ostalo je nejasno da li bi Kristijan na taj način zaradio 37.500 evra za poligrafsko ispitivanje, pošto je pomenuo broj od 125 pitanja od kojih svako vredi navodno 300 evra, ili bi ukupan broj pitanja (kao i zarada) bili manji. A ostaje da vidimo i da li će Golubović prihvatiti neku od rijaliti ponuda.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar