Sloba Vasić nikad zaljubljeniji! Otkrio kada će stati na ludi kamen sa misicom iz Bosne! (FOTO)

Čim ju je ugledao znao je da je ona ta

foto:ScreenShot/Youtube

Pevač Slobodan Sloba Vasić uživa u Beogradu sa svojom devojkom, inače misicom iz Bosne.

Sloba je nikad zaljubljeniji i tvrdi da je pronašao ženu svog života:

 

“Iskreno, osećaj mi je kao da smo zajedno ceo život. Vreme koje provodimo zajedno odaje takav utisak. Stalno smo zajedno. Sve što je vezano za nju mi se na njoj dopalo. U svakom smislu sam opčinjen njenim likom i delom. Upoznali smo se u jednom klubu i to sasvim slučajno. Tu noć nisam ni bio vezan za pevanje, izašao sam malo sa društvom i videh ženu mog života. Što sam joj odmah i rekao” rekao je Sloba, a onda se nadovezao da je Jelena veoma romantična osoba.

“Svaki trenutak sa njom je poseban. Vrlo je romantična i zna da ugodi i da se podvuče pod kožu. Prosto ne znam kako da izdvojim samo jedan trenutak kada ih je bilo mnoštvo”, zaključio je Sloba.

 

Kada je u pitanju njihov dom koji odiše luksuzom, najviše vremena provode u dnevnom boravku gde gledaju serije, filmove i igraju karte.

“Najviše vremena provodimo u dnevnom boravku. Gledamo serije, filmove, igramo monopol, kartamo se. Zabavljamo se na svaki mogući način i tako provodimo vreme.

Sanja Vučić otkrila kako se upoznala sa sadašnjim dečkom: Nešto me je samo preseklo kada sam ga ugledala! (FOTO)

Na pitanje kada će stati na ludi kamen odovara:

“Planiramo, naravno. Zaista sad ne bih mogao ni da zamislim život bez nje. Ali imamo još uvek neke prioritete, kao što je njen fakultet. Kada se to završi i ja ispunim još neke stvari koje sam sebi zadao kao bitne, onda ćemo mirno da se ostvarimo i na tom polju.”

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar