Nakon što je Veljko bio u policiji zbog tuče u Titelu Ceca jednim potezom RAZJASNILA SVE! (VIDEO)

Pevačica je bez svojim postupkom pokazala da nema razloga za zabrinutost

Svetlana Ceca Ražnatović

E-stock

Veljko Ražnatović je, posle incidenta koji se u popodnevnim časovima desio u Titelu dao izjavu u policiji.

Naime, on je bio akter svađe koja se odigrala ispred njegove i Bogdanine kuće u Titelu, gde su se okupili mladići koje je on, prema rečima njegovog advokata, na lep način zamolio da se udalje.

foto:E-stock/C.Vukojicic

“On je napadnut ispred svoje kuće. Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao osumnjičeni, već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice”, izjavio je, između ostalog, Veljkov advokat Radomir Munižaba.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Svetlanom Cecom Ražnatović ovim povodom, ali se ona nije javljala na telefon, dok su nam iz njenog PR tima rekli da se pevačica i Veljko neće oglašavati ovim povodom.

Da je sve u redu pokazuje njena objava na Instagramu, gde se u okviru storija vidi kako pevačica vežba u kući, na osnovu čega se može zaključiti da trenutno nema briga.

Ceca je pokazala da je u top formi i prilikom svog jučerašnjeg pojavljuvanja u javnosti, kada je sa sinom došla da izvede snajku Bogdanu i unuka Željka iz porodilišta i kada je nosila usku haljinu koja je pokazala da pevačica u poslednje vreme vodi računa o svom telu.

V. T.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar