Prija otkrila da se čula sa Anastasijom kao i šta joj je ona rekla o Ceci i Veljku (FOTO)

Priželjkuje novu glumačku ulogu

foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Aleksandra Prijović (prim.aut. Živojinović) oprobala se i u glumačkim vodama , u četvrtoj sezoni serije “Ubice moga oca”, za koju je otpevala i naslovnu numeru “Duguješ mi dva života” koja je za vrlo kratko vreme pronašla put do srca publike.

Aleksandri se ovo iskustvo veoma dopalo, pa ne krije da bi volela da se oproba u još nekoj ulozi:

foto:E-stock/C.Vukojicic

“Meni je to iskustvo bilo fenomenalno i sad kad pogledam neku epizodu, sviđa mi se kako je to ispalo. Sigurno bih prihvatila još neku ulogu kad bi me pozvali i kad bih imala vremena jer je zaista bilo jako zanimljivo”, poručila je Prija, pa dodala:

“Mnogo sam stvari naučila pored glumaca, tako da bih rado opet prihvatila to iskustvo. Jedino možda ne bih volela da igram sličnu ulogu”, kaže Aleksandra.

U medijima je pre par dana odjeknula vest da su Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko pozitivni na koronavirus, a Aleksandra koja je bila u bliskom kontaktu sa njima na proslavi povodom rođenja malog Željka, morala je da se testira na ovaj virus koji hara planetom:

foto:E-stock/C.Vukojicic

“Prošlo je nedelju dana od proslave i ja se stvarno osećam odlično, međutim kad sam čula vesti, odmah sam išla da se testiram. Stigli su mi rezultati i negativna sam”, započinje Prija, pa dodaje:

“Čula sam se sa Anastasijom i ono što je najbitnije, da se Ceca i Veljko dobro osećaju, ja im svakako želim da što pre ozdrave”, rekla je Aleksandra za Blic.rs.

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar