Filip odveo Ivu kući, na upoznavanje sa RODITELJIMA, a evo šta oni kažu za njegovu devojku (FOTO)

Napravio je izuzetak

Foto: E-Stock/M. Rafailović

Filip Đukić izašao je iz rijalitija “Zadruga 3” kao superfinalista, dok je njegova devojka Iva Grgurić odnela pobedu i prvu nagradu od 50.000 evra.

Iako su svoju vezu nazivali “ne-vezom” i nikada nisu hteli potpuno da definišu svoj odnos, oni zajedno uživaju i u realnom svetu , a Filip je Ivu čak i upoznao sa porodicom.

foto:E-stock/M.Rafailovic

“Roditelji su je svakako već poznavali, pošto su nas pratili i gledali non-stop. Bila je situacija kao da se već odavno poznajemo, odlično su je prihvatili”, dodao je Đukić

Filip je otkrio i da li ostale takozvane “ne-devojke” upoznaje sa roditeljima ili je napravio izuzetak:

“Haha, napravio sam izuzetak, Iva je posebna. Što se tiče termina “ne-veza”, ja bih to obrazložio kroz onaj status veze na fejsbuku, neka bude “It’s complicated”, eto, tako ćemo objasniti”, našalio se Filip.

On se zatim osvrnuo na odnos sa Ivom i planovima za budućnost:

“Pa, i dalje je isto, viđamo se, dok je ona tu, jako nam je lepo, imamo iste razgovore kao i u “Zadruzi”, tako da ništa nismo konkretizovali. Ona će sad ići za Zagreb, pa ne znam kako će sve to funkcionisati, jedini nam je problem ta fizička udaljenost, da je ona iz Beograda, sve bi bilo mnogo lakše… Ali i ja ću ići tamo, pa će ona opet dolaziti ovde, i tako… “, nastavio je Filip.

Foto: E-Stock/M. Rafailović

Na kraju, Đukić je prokomentarisao svoje ponašanje tokom rijalitija kao i odnos sa ostalim zadrugarima:

“Roditelji su mi govorili neke stvari koje ja nisam mogao unutra da vidim, ali mene ne zanima šta mi je neko u januaru rekao, neću time da se bavim… Meni je apsolutno sve isto. Čak i sa Ivom imam isti način komunikacije, samo što se uopšte ne svađamo, nismo povisili ton jedno na drugo. Ali ljudi misle da sam se unutra folirao i da nisam želeo da pričam sve pred kamerama, ali nije tako, ništa joj drugo nisam rekao ni sada. Nastaviću da se družim sa istom ekipom, Mlađom i ljudima koje poznajem i iz prethodnih sezona”, završava Đukić.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar