Pet godina su se krili, OTEO ju je, pa su se venčali TAJNO: Ova žena je ukrala srce Dina Merlina! (FOTO)

Već 36 godina su u braku

foto:ScreenShot/Youtube

Popularni pevač Dino Merlin već 35 godina je u srećnom braku sa Amelom Dervišhalidović, a sam početak njihove ljubavne priče posebno je zanimljiv.

Naime, njeni roditelji protivili su se njihovoj ljubavi. Edin, kako pravo Dinovo ime, i Amela zaljubili su se jedno u drugo kad je ona imala jedva 17 godina, a venčali su se pet godina posle.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom pet godina zabavljanja oni su se skrivali, borili za svoju ljubav, ali, kako je sam pevač jednom rekao, niko nije mogao da ih rastavi.

Foto: Screenshot Youtube

Amela je odrasla u bogatoj porodici i studirala je arhitekturu, a njeni roditelji protivili su se vezi s Merlinom jer je dolazio iz siromašne porodice.

“Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju”, ispričao je pevač jednom prilikom.

Kasnije su oboje uspeli da izglade sve s Amelinim roditeljima, koji su vremenom zavoleli pevača.

Njegova ljubavna priča Merlinu je bila inspiracija za hit “Kad si rekla da me voliš”. Par ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hamzu.

V. T.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar