Milica Kemez OPERISANA: Celo lice bivše zadrugarke u flasterima!

Konačno se osmelila da obavi ono što je dugo htela

Foto: Screenshot Youtube

Bivša učesnica treće sezone “Zadruge” Milica Kemez operisala je jutros nos na jednoj klinici u Beogradu.

Ona je nekoliko sati nakon zahvata puštena kući na oporavak i nada se da će sve biti kako treba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, Milica je iz straha čak tri puta odlagala ovaj zahvat, koji je uradila kako iz estetskih, tako i iz zdravstvenih razloga.

foto:ScreenShot/Youtube

“Ja nisam htela da se to zna… Ja sam kao dete lomila nos dva puta. Kost je srasla i ja sam imala problema sa disanjem. Uvek me je nervirala ta kost koja je srasla. To se nije mnogo videlo, ali sam ja primećivala i smetalo mi je. Operisala sam se u 8 ujutru i već posle 15 sati su me pustili da izađem”, ispričala je Milica za Pink.rs i dodala:

“Imala sam i tu devijaciju, nisam mogla lepo da dišem… Svakako mi je i estetika bitna, ali sam se operisala iz oba razloga. U ponedeljak treba da vadim tampone, u subotu skidam tu masku i flastere. Na sreću, moja koža se brzo regeneriše, tako da ne bi trebalo da bude problema. Sve je prošlo bez komplikacija, na sreću. Nekim devojkama se zatvori oko, budu u podlivima… Moj doktor je mnogo dobar i sve je u najboljem redu. Ja sam se generalno mnogo plašila operacije, stresirala sam se i već tri puta sam otkazivala operacije iz tog velikog straha, ali sam sada konačno odlučila da to uradim. Nadam se da će biti lepo”.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar