Ovo su najveći ESTRADNI DUŽNICI: Protiv jednog pevača su podignute 3 tužbe zbog novca koji nije vratio!

Dobro zarađuju, ali mnogo troše

foto:ScreenShot/Youtube

Poznato je da estradne ličnosti zarađuju mnogo, ali je nekima izgleda teško da to što steknu i zadrže.

Mnogi veliki deo svoje zarade daju na nove pesme, spotove, marketing i druge stvari, pa se dešava da zapadnu u dugove iz kojih ne mogu lako da se izvuku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je PROPALA popularna grupa “Luna”: Maltretiranja, svađe, dugovanja i drugi SKANDALI…

Čak i velike zvezde umele su godinama da budu u dugovima i kreditima, a ovo su samo neke od njih.

Dara Bubamara

foto:E-stock/C.Vukojicic

Dara Bubamara je za pesme sa albuma “Delete” iz 2013. dugovala Marini Tucaković 10.000 evra sve dok ona to nije rekla u jednom intervjuu. Tada je Dara isprozivala Marinu u medijima, ali joj i dala veći deo duga.

Darko Lazić

foto:E-stock/A.Nalbantjan

Darko Lazić takođe ne ume s parama. Kako pišu mediji, u trenutku kada je doživeo saobraćajnu nesreću 2018. bio je dužan preko 400.000 evra zbog kockanja. Novac mu je nakon toga pozajmio jedan menadžer i prijatelj s kojim i sada sarađuje i pare vraća u ratama. Osim toga, i Zorica Marković je tvrdila da joj je ostao dužan za ceh koji nije platio u njenoj kafani.

Nataša Bekvalac

foto:E-stock/C.Vukojicic

Nataša Bekvalac javno je pričala da često ostane bez prebijene pare, iako odlično zarađuje. Pre pet godina napravila je dužu pauzu, posle čega se jedva vratila na scenu jer nije imala novca da plati nove pesme.

“Moj kum Alen napisao je pesmu ‘Original’, a ja u tom trenutku nisam imala novca da je snimim. Alen i ja smo otišli do momaka koji se bave produkcijom. Rekla sam im: ‘Ja novac nemam, ali se nadam da ćete verovati u ovu pesmu i da ćete je snimiti gratis.’ Ako mi verujete, u tom trenutku nisam imala ni za kiflu. Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare, odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu”, rekla je ona za medije 2016.

Halid Muslimović

Foto: E-Stoc/Kobra

Ipak, titulu najvećeg dužnika nosi Halid Muslimović. Tek pre nekoliko godina njegova bivša ljubavnica Sonja Bašić iznela je tvrdnje da folker godinama uzima novac od poznanika, uglavnom od žena.

Ona je tvrdila da Halid to radi udvarajući se, pozivajući se na to da je teško bolestan, da će mu banka uzeti sve jer nema da plati rate za kredit, kao i da joj duguje 107.000 evra, dok ga je Aza Hamzić iz Beča tužila zbog duga od 50.000.

Osim toga, i Erminu Elezoviću iz Jagodine Muslimović već 30 godina duguje 32.000 evra. Apelacioni sud u Jagodini presudio je da je Halid obavezan da mu isplati dug, ali se to nije desilo ni posle više godina jer, kako Kurir piše, pevač nema ništa od imovine na svoje ime, pa izvršitelji nemaju šta da mu oduzmu.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar