Dragan Marinković PROGOVORIO o RASKIDU: Nisam išao po novinama da pričam da me je tukla

Glumac i voditelj ne govori često o svom privatnom životu

Foto: E-Stock/č. Vukojičić

Dragan Marinković Maca već dugo se bavi javnim poslom, ali o njegovom privatnom životu malo se zna.

Glumac ima dva sina sa bivšom devojkom, a prvi put je stao na ludi kamen sa Jovanom Marinković koja je mlađa od njega 20-ak godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maca tvrdi da ima mnogo sličnih MIKI u našem glumištu: Kada bih rekao imena, videli biste šta je SKANDAL!

“Imam dečurlije Bogu hvala, ali sam prvi put i jedini oženio moju Jovanu Marinković. Ako sam javna ličnost, nisam javno dobro. Nakon raskida sa majkom mog drugog sina, četiri godine nismo bili zajendo, i nisam po novinama govorio da me tukla, udarala, ili da sam imao nasilje u porodici, to su moje privatne stvari, ne treba nikoga da interesuju”, kaže Marinković.

Foto: Screenshot Instagram

Dragan ne živi sa svojim sinovima. Stariji je u Sarajevu, mlađi u Novom Sadu, dok je on sa suprugom Jovanom u Beogradu. To ga ne sprečava da ispunjava svoju roditeljsku obavezu, te je vrlo brižan otac. Priznaje da jedva čeka da sa svojom suprugom Jovanom prolazi kroz najradosnije trenutke i da je došlo vreme za treće dete.

Maca URNISAO Maju Marinković zbog estetskih korekcija: Šta je ovo ovako IZOPERISANO, šta ti je ovo?

“Lav i Fjodor jako vole Jovanu i Jovana njih, zato jedva čekam da se Jovana ostvari u ulozi majke, jer je jedno predivno stvorenje. Nadam se da ćemo što pre menjati pelene. Kažu da mi je sad vreme za devojčice”, završio je Maca.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar