Srpska glumica doživela kliničku SMRT, posle prve trudnoće učila da hoda, a posle druge jedva PREŽIVELA!

Ova naša poznata glumica stoički se izborila sa svim nedaćama koje su je zadesile

foto: Printscreen/ Youtube

Glumica Kalina Kovačević prošla je kroz mnoge burne i bolne periode u životu, ali to joj nije skinulo osmeh sa lica. Naprotiv, i pored svih nedaća koje su je zadesile, glumica se trudi da u svom životu uživa i diše punim plućima, a radost joj svakodnevno pružaju ćerkice Miona i Anika.

Kalina je dve ćerkice dobila iz dve veze. Oba porođaja nisu bila nimalo naivna, kao ni trudnoće, a posle drugog porođaja glumica se više meseci u bolnici borila za život. O svemu ovome ćerka naše poznate glumice Ljiljane Blagojević i reditelja Siniše Kovačevića govorila je jednom prilikom u emisiji Balkanskom ulicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, bila sam šest nedelja u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer dete ne možeš da dojiš jer sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam imala kliničku smrt i odregovala na neki lek, meni je samo u glavi prošao čitav moj život kroz slike i nisam se plašila. Prošlo mi je u glavi šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost”, rekla je glumica.

Foto: ATAImages

“Dosta žena me pita kako sam imala hrabrosti za drugu trudnoću. Nakon prve sam učila da hodam, jer sam prvo ležala na održavanju trudnoće pet meseci i onda sam još dva meseca bila u bolnici dok sam se borila sa sepsom koja iscrpljuje ceo organizam. Od ležanja sedam meseci mi se stvorila voda u kuku, a rana se inficirala i nije mogla da zaraste, prosto nisam mogla da povežem, laički da kažem, noge i ruke da ih pomeram. Išla sam na vežbe. Sećam se aplauza kada sam prvi put mogla samostalno da dohvatim flašicu vode. Znam šta znači biti nemoćan i zato cenim ovo danas što imam”, izjavila je Kalina, a zatim progovorila o drugoj trudnoći.

Da li prepoznajete našu glumicu? Bila je LEPOTICA, a onda su je zadesile tragedije, sad želi da UMRE

“Željena je bila Anika. Tokom te trudnoće mi se isto desio problem, porodila sam se dva meseca ranije. Hitan carski rez. Želim da pozdravim sve sa neonatologije, oni su zaslužni što smo svi sada tu na okupu. Znam šta znači zanemeti od bola, jer nisi ugrožen ti, već biće kojem si u tom trenutku podario život i za kog si se toliko borio. Ali idemo dalje, rodila dva mala borca, dve prelepe devojčice i radujem se životu”, ispričala je Kalina.

Kalina Kovačević

Foto: ATAImages

“Pored Mione, najveća radost mi je ćerka od 14 meseci, Anika. Srećna sam što će uvek imati jedna drugu, jer na ovom svetu neću biti doveka. I kada jednog dana odem, imaće jedna drugu. Jedinica sam i znam koliko je to teško. Naročito kada je moj otac imao tu povredu, izliv krvi na mozak, te kada nismo znali da li će preživeti…”, započela je glumica o nevolji koja je zadesila njenog oca.

“To veče sam ga odvezla u bolnicu, tu je bila doktorka Dana Grujičić, divna Dana, mnogo je volim i veliki je čovek. Odvezla sam ga u bolnicu i imala sam predstavu „Dama sa Kamelijama“, gde sam sve vreme držala telefon u džepu od haljine da mi jave da li je živ ili mrtav? E to je cena našeg posla, da ja zabavljam druge ljude u momentu kada mi se lomi život. To su stvari koje ću pamtiti dok sam živa”, ispričala je Kalina tada.

Sanju znate iz filma Banović Strahinja, a sada je otkrila TAJNU: Poznati glumac hteo da joj uđe u sobu

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar