Uzdasi odzvanjaju Zadrugom: Vladimir Tomović i Dragana Mitar se prepustili strastima /VIDEO/

Vladimir Tomović
Screenshot Youtube

Vladimir Tomović i Dragana Mitar su potrčci ove nedelje. Iako je ona, navodno, prekinula komunikaciju sa Tomovićem, izgleda da je to bila samo priča za Edisa Fetića, jer se ovo dvoje ne razdvajaju.

Naime, Dragana i Vladimir su sinoć bili na ivici s*ksualnog odnosa, s obzirom na to da joj je Crnogorac ljubio grudi, dirao je po intimnim delovima, a zadrugarka se nimalo nije bunila, već ga je sve vreme izazivala. 

Dan kasnije tokom popodnevne dremke, nije bila drugačija situacija, a Tomović je sve vreme molio svoju simpatiju da se obuzda.

Oni u izolaciji ne prestaju da razmenjuju nežnosti, pa je ovog puta ona bila u vešu kada su se mazili ispod jorgana., a otišli su i malo dalje – Dragana je počela da sisa Vladin prst u žaru strasti.

– Ne mogu, molim te, ti si žensko, tebi se ništa ne dešava, ja ne mogu da se obuzdam. Ajde, lezi tamo – molio je Vladimir Draganu da se obuzda, pa je dodao:

– Večeras ćeš ti da igraš ono tvoje u ogledalu, a ja ću samo da ti hvatam pogled. Doći će večeras žurka, leći ćemo mi da spavamo – govorio je Tomović.

– Večeras ću biti mirna kao bubica – obećala je Dragana.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar