Odlepila čim ga je videla! Rialda smuvala fudbalera na parkingu! (FOTO)

Ljubav cveta već pet meseci

Rialda
ScreenShot Instagram

Pevačica Rialda bivšeg fudbalera Nemanju Milenkovića upoznala je, kako se navodi, na parkingu blizu jednog splava u Beogradu. Kako je istakla, otkako ga je ugledala nije mogla da skine pogled sa njega.

Zajedno su već pet meseci, a iznenađenje koje mu je priredila povodom 31. rođendana on će joj dugo pamtiti. 

Naime, ona je pre tri dana u jednom beogradskom restoranu organizovala za dragoga nezaboravni parti. Tada je i nastala fotografija koja je zapalila društvene mreže – skočila mu je u zagrljaj, pa ga i poljubila pred svima. 


“Priredila sam mu iznenađenje u krugu prijatelja, za njegov 31. rođendan. U Beogradu smo proslavili i sve je bilo divno, baš onako kako sam zamislila”, ispričala je ona.

“Upoznali smo se nakon jednog izlaska. Čekala sam taksi ispred jednog splava u Beogradu, a on je bio na parkingu. Otkako sam ga ugledala, više nisam mogla da prestanem da ga gledam u njega i od tog momenta brojimo već pet meseci kako smo zajedno”, istakla je pevačica.

Ona je dodala i da joj je Nemanja pokazao najlepšu ljubav do sada.

“Naša ljubav je mirna, lepa, puna poštovanja, poverenja i podrške. Smirio me je dosta, a mislila sam da je to nemoguće”, zaključila je Rialda.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar