Dara šokirala: Muškarci služe da nam ulepšaju živote, ali i bez njih se može vrlo uspešno! (FOTO)

Da li ste saglasni?

Dara Bubamara
ScreenShot Instagram

Dara Bubamara radno je dočekala 2020. godinu, a u razgovoru otkrila je da će se truditi da ubuduće bude više nego ikada seksi i privlačna.

Kako kaže, epitet seksi mame nikada joj nije smetao jer joj odlično pristaje i nema ništa protiv toga da ga dodatno opravda.

“Kojoj ženi smeta kad joj kažu da je seksi?! Ta koja kaže da joj ne prijaju komplimenti mnogo laže. Nema baš ništa loše u tome kada mi kažu da sam seksi mama. Jesam seksi i tek ću da budem seksi u ovoj 2020. godini. Šta mi ko može”, kaže Dara, koja otkriva da uvek ispod svedene garderobe nosi seksi veš.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovu pesmu sam posebno osetila i otpevala sa iskrenom emocijom! Drago mi je da vam se svidja spoj sa Slobom u ovom duetu i da ste prepoznali kvalitet! Presrecna sam sto je pesma za nepuna 24 sata usla u trending! Hvala celoj ekipi koja je radila na pesmi i spotu❤️

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана


“To što sam za novogodišnji nastup bila u svedenoj, crnoj haljini, znači samo da sam ispod haljine imala seksi crveni veš. Važno je da je ono što se vidi pristojno. Ono što se ne vidi može malo i da gori”, navodi pevačica kojoj za sreću nije potreban muškarac.

“Ne verujem u to da je žena srećna samo ukoliko ima muškarca da je čini srećnom. To su gluposti! Nijednoj ženi nije potreban muškarac da bi bila zadovoljna sobom. Oni su tu da ulepšaju naše živote, ali i bez njih se može i to vrlo uspešno”, priča Dara, koja ne čeka da je neko iznenadi već sama sebi kupuje poklone.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar