Prva VIP svađa u elitnom naselju: Viki i Danijela zaratile na krv i nož! (FOTO)

Zakačile se komšinice

Viki Miljković
ScreenShot Instagram

Mediji su brijali prethodnih dana o tome kako je Viki Miljković proslavila Svetog Nikolu u novom, luksuznom stanu u Beogradu na vodi, gde se nedavno preselila s porodicom. Sve je bilo glamurozno, puno gostiju uveličalo je njeno slavlje, a pevačica je dom okitila u prazničnom duhu. To je bila jedna strana obeležavanja krsne slave.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана


Prema rečima izvora Kurira, dan nakon proslave Miljkovićeva se zakačila ni manje ni više nego s koleginicom i prvom komšinicom Danijelom Vranić!

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@Makeup_studio_Emily #danijelavranic#

Објава коју дели Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) дана


Njoj je zasmetalo što je Viki do kasno pravila buku u stanu, pa ju je sutradan napala zbog toga.

“Danijela je zvala Miljkovićku telefonom i rekla da bi volela da se tako nešto više ne ponovi, da zbog buke nije mogla do kasno da zaspi, da to nije lepo, te joj je zapretila da će sledeći put pozvati policiju. Viki je prvo pokušala na lep način da joj objasni da ima goste i da su se trudili da ne budu preglasni, ali kad je čula da Danijela pominje policiju, pobesnela je”, kaže izvor i dodaje da je Miljkovićeva tada osula paljbu po koleginici.

“I ona je počela da viče na nju. Rekla je: ‘Sram te bilo, mogu ja da zovem policiju za svaku sitnicu, ali nisam takav čovek.’ Rasprava je trajala nekoliko minuta, nakon čega je Danijela prekinula vezu i više se nije javljala”, dodaje izvor.

Pevačice nisu komentarisale spornu situaciju…

Izvor: Kurir stars

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar