Sloba Radanović otkrio najtananija osećanja: Izgubio glas zbog očeve smrti

Suočio se sa velikim gubitkom

Slobodan Sloba Radanović
E-stock

Pevač Slobodan Sloba Radanović se suočio sa velikim gubitkom kada mu je preminuo otac, a bivši zadrugar se od njega oprostio više puta emotivnim porukama na Instagramu.

On je bio jedna od gostiju u emisiji ”Premijera Vikend specijal” pa je o tome pričao sa voditeljima.

– Hvala na saučešću. Osećam se loše. Držim se, moram da budem dobro zbog posla. Stigne me povremeno, setim se pa se rastužim, sve je to život – rekao je Sloba, a onda je rekao kako se osećao na dan kada je saznao da mu je otac preminuo, a trebalo je da ima nastup sa Cecom Ražnatović u prestižnom hotelu povodom dočeka Nove godine:

– Negde smo očekivali to, nisam baš mislio da će to tako brzo da bude. Rečeno nam je da će to da bude za šest meseci. Bio sam spreman na to, ali kad se dogodilo, bio je to veliki šok. Nisam znao kako ću da nastupam, imao sam osećaj kao da sam izgubio glas. Posle sam samo stao na binu i počeo da pevam. Laknulo mi je. Bio sam u šoku, smogao sam snage. Moja devojka Jelena je bila uz mene, kao i ceo tim sa kojim radim. Čak i vlasnici lokala, znaju oni kako je to. Rekli su mi da pevam koliko mogu, da se ne opterećujem. Koliko god ja mislio da treba. Želim da im se zahvalim. Taj dan mi je i majka izašla iz bolnice, uz nju je bila moja sestra… – pričao je Radanović.

Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar