Predivna vest! Udala se Nadežda Biljić?! (FOTO)

Blistala u beloj haljini...

Nadežda Biljić 04.01.2020
E-stock /D.Milenković

Nadežda Biljić za potrebe jednog prazničnog snimanja obukla se u belu haljinu, pa pored okićene jelke zagrlila Tomu Panića, sa kojim čeka prvo dete. Par je, inače, poznat još iz “Zadruge”, gde su i započeli svoj odnos. Međutim, poruka koj uje pevačica uputila svom čoveku mnoge je bacila na razmišljanje – da li se ona to udala?

Naime, osim što se fotografisala u beloj haljini, Nadežda je nekoliko puta Tomu prozvala svojim suprugom, a sebe njegovom ženom.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Srecna vam ljudi 2020 i zelim vam sve najlepse kao sto se i meni dogadja i desava! Vole vas Nadezda i Toma i Longo

@ nadezda_biljic_official је поделио/ла објаву дана


“Sećam se kako smo se upoznali i kako sam sebi rekla – ja nikada neću biti sa ovim. Prošli smo svašta i tek nas čeka naša beba i sve lepo što smo zaslužili… hvala ti što si uvek uz mene, što si moja leđa kada padnem, što me poštuješ, voliš (bez obzira na moje ispade, žensko pusto) hvala ti što se boriš za nas i što si mi najbolji prijatelj, brat, muž, moj životni saputnik… hvala Bogu i predhodnoj godini što mi te je doveo u život i što će nas učiniti bogatijim za još jednog člana, naše zlato i smisao svega… hvala ti za sve… volim te najvise na svetu, ti si moja slabost i snaga i sve ono što sam želela od života sve ove godine… pre tebe moj život je bio prazan, sve pre tebe je smešno i ne postoji ništa sem nas i naše porodice! Voli te tvoja žena najviše na svetu sada i zauvek”, potpisala je Nadežda jednu od fotografija koju je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Par se još uvek nije javno oglašavao akonto glasina da su stali na ludi kamen.

 

 

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Secam se kako smo se upoznali i kako sam sebi rekla “ja nikada necu biti sa ovim” prosli smo svasta i tek nas ceka nasa beba i sve lepo sto smo zasluzili…hvala ti sto si uvek uz mene sto si moja ledja kada padnem,sto me postujes,volis (bez obzira na moje ispade zensko pusto) hvala ti sto se boris za nas i sto si mi najbolji prijatelj,brat,muz,moj zivotni saputnik…hvala Bogu i predhodnoj godini sto mi te je doveo u zivot i sto ce nas uciniti bogatijim za jos jednog clana,nase zlato i smisao svega…hvala ti za sve…volim te najvise na svetu ti si moja slabost i snaga i sve ono sto sam zelela od zivota sve ove godine…pre tebe moj zivot je bio prazan,sve pre tebe je smesno i ne postoji nista sem nas i nase porodice! Voli te tvoja zena najvise na svetu sada i zauvek ❤❤❤❤❤❤

@ nadezda_biljic_official је поделио/ла објаву дана


Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar