Ovako nešto retko koja tašta doživi…Zet Nede Ukraden priredio pevačici veliko iznenađenje! (FOTO)

On toliko voli i poštuje poznatu taštu da je rešio da joj se ovako oduži

Neda Ukraden
ScreenShot Instagram

Pored ćerke Jelene koja je Nedin veliki ponos i sreća, te unučića Aleksandre, Nede i Dušana, pevačicinu porodicu svakako čini i zet Predrag Mlinović. On toliko voli i poštuje poznatu taštu da je na ruci istetovirao njeno ime i prezime.

Interesantno je da je Nedina ćerka Jelena zadržala prezime oca, Nedinog bivšeg muža Milana Bilbije koji je preminuo pretprošle godine, pa na njega dodala muževljevo.

Jelena je, inače, i danas velika lepotica, a mnogi kažu da je to povukla na majku. 

“Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi srećno dete, kako ima svoju porodicu”, rekla je jednom prilikom Neda govoreći o svojoj naslednici. 

Nedina ćerka je direktor marketinga i vlasnica salona za ulepšavanje u Beogradu, a njen suprug je vlasnik dečije igraonice. Porodica živi zajedno sa pevačicom u stanu. 

“Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima”, rekla je Jelena prošle godine.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čola i dalje No°1… ❤ ᴛʜᴇ ᴋɪɴɢ #zdravkocolic #showtime #beograd #arena

Објава коју дели Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) дана


 

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar