Kulićka je zanemela! Zolja je ispljuvao najstrašnije! Ovako nešto još nije čula (FOTO)

Opleo po nesuđenoj tašti

Lazar Čolić Zola
ScreenShot Youtube

Jovana Tomić Matora je osula paljbu po Dalili Dragojević na današnjem sastanku na kome zadrugari biraju najumišljeniju osobu, pa odabrala Mensura Ajdarpašića, kako se ne bi svađala sa Dalilom, koja već sat vremena pravi haos za crnim stolom. Nakon toga je ustao Lazar Čolić Zola.

-Jedna od najumišljeninjih je Maja, često priča: “Ja sam Maja”, pominje peto mesto iz prošle sezone. Meni to nikada nije smetalo, ali pojedincima smeta – pričao je Zola, a umešala se Maja.

-Ja kad vidim da se drugi prime, ja ih potpalim – odgovorila je Maja.

– Druga osoba koja je umišljena je Mensur, ali neću njega navesti. Osobu koju ću navesti da je umišljena, dolazi poslednja na sastanke, digne glavu, misli da je realna. Čuo sam da je rekla da je domaćica, ja kad sam bio u Nišu za dva meseca nisam pojeo ni tanjir supe od nje. Priča neke šlagere. Spominje ljude, svaku vezu negativno komentariše. Nema osobe o kojoj misli pozitivno. Koga god hvali, na kraju ga ispljuje. Poseduje zlo u sebi. Savetujem vam da se ne primeti, osoba pojma nema, možda potrefi slučajno kao u ruletu. Utripovala se da je rijaliti igrač. Samo jednu noć da spava sa nama, razmišljala bi drugačije. Dođe ovde glumata, glumi svetu Paraskevu. To je za mene Marija Kulić – zaključio je Zola, dok je Marija sve vreme ćutala.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljubav❤❤❤#zadrugaofficial #zadruga3 #zadruga @zadruga #miljanakulic #marijakulic

@ miljana.marija.kulic_fan је поделио/ла објаву дана


Izvor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar