Glupost ili marketinški trik: Gvinet Paltrou prodaje sveću koja “miriše kao njena vagina” (FOTO)

Mirisna sveća neobičnog imena nalazi se u ponudi onlajn radnje "Goop", koja je u vlasništvu holivudske zvezde

Gvinet Paltrou
Tanjug/Ap/Jordan Strauss/Invision

Otkad je pokrenula svoju biznis s internet prodavnicom Goop, Gvinet Paltrou je dosta angažovana na njenoj promociji, ali i raznolikom asortmanu artikala koji na njoj mogu da se kupe.

Tako je sajtu osvanula mirisna sveća nekonvencionalnog imena “ovo miriše kao moja vagina”, i to po ceni od 75 dolara.

 

 

“Ova sveća je nastala kao produkt šala između parfimera Daglasa Litla i Gvinet Paltrou“, piše na veb-stranici gde se sveća može kupiti. “Njih dvoje su radili na mirisu, a njoj je izletelo: ‘Uhhh… ovo smrdi na vaginu’. Ipak, ovo je evoluiralo u zabavan, divan, seksi i neočekivano prelep miris. (Ispostavilo se da je savršen za sveću).

Mirisne note uključuju geranijum, citrusni bergamot, kedar, damasku ružu te mošusni slez.

Sveća je trenutno rasprodata, ali se očekuje da će biti ponovo u prodaju. Radoznali potrošači mogu da dodaju svoje ime na listu čekanja, kako bi prvi saznali kada će sveća “ovo miriše kao moja vaginu” ponovo stići na digitalne police.

Internet zajednica bruju o škakljivom imenu ove sveće, a većina se pita da li je vagina Gvinet Paltrou zaista zaslužila da dobije svoju sveću ili je to reč o nekom opštom mirisu. Jedno je sigurno – definitivno su postigli da mnogi ljudi pričaju o ovom proizvodu i budu zaineresovani da provere njegov kvalitet.

 

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar