Bred Pit upoznao decu sa novom devojkom! Anđelina Džoli van sebe od besa (FOTO)

Glumica navodno ucenjuje supruga

Angelina Jolie
ScreenShot YouTube

Dok deo medija i dalje spekuliše ima li istine u glasinama da se glumac viđa s 26 godina mlađom koleginicom, jedan deo javlja da je njihova veza i više nego ozbiljna.

Kako javlja novi broj magazina Life & Style, mlada glumica koja se proslavila ulogom u čuvenoj seriji Arrested Develompent toliko je očarala Breda Pita (56) da je on odlučio da napravi važan korak: upoznao ju je sa svojom decom.

Navodno, Anđelina Džoli (44), majka njihove dece i bivša supruga glumca, pobesnela je kad je čula da je Bred upoznao njihove mališane s Alajom Šoket (30).

— Ona je ekstremno zaštitnički nastrojena prema njima i u njenim očima nijedna žena nikad neće biti dovoljno dobra da im bude maćeha — naročito ne tako brzo. Besna je — istakao je izvor blizak porodici.

On je dodao da se Šoketova dopala Bredovoj deci, posebno ćerkama Šajlo i Zahari.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

¿#BradPitt y #AliaShawkat son la nueva pareja de #Hollywood? Después de haberse dejado captar en diversas ocasiones durante el último mes, los medios internacionales aseguran que los actores estarían involucrados sentimentalmente.

Објава коју дели COSAS Perú (@cosasperu) дана


— Svi obožavaju Alaju, naročito Šajlo, koja stalno brblja o tome kako je ona kul i neobična. Obe imaju isti „suv“ smisao za humor. Zahari se dopada Alajin stil. Čak zajedno planiraju ženski izlazak u šoping po vintidž buticima — objasnio je izvor.

On je dodao da je Anđelina van sebe od besa i da je čak zapretila Bredu da neće dopustiti deci da s njim provedu ni njegov rođendan, 18. decembra, ni Božić ukoliko Alaja bude tu.

Niko od pomenutih zvezda i dalje se nije oglašavao u vezi s Bredovim novim emotivnim statusom, a list Star nedavno je objavio da je glumčeva veza s Šoketovom zaista ozbiljna.

— Spojila ih je ljubav prema umetnosti i filozofiji — istakao je izvor blizak Pitu.

 

Izvor: Lajf end Stajl

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar