Mediji razapeli Opru Vinfri, izgleda kao da su joj svi okrenuli leđa?!

Svaki njen potez je pod lupom javnosti, a optužbe se nižu jedna za drugom

Opra Vinfri
printscreen/YouTube

Prvo su je optuživali da je bila upoznata sa činjenicom da je Harvi Vajnstin koristio svoju moć i položaj da bi seksualno uznemiravao svoje saradniice, ali da se pravila luda,

Opra Vinfri je u kratkom razgovoru za magazin “Pipl” stavila akcenat na činjenicu da Hariju i Megan ne treba njena pomoć u odlučivanju o tome šta je najbolje za njih i njihovu porodicu, prenosi Kiliks.ba.

 


“Stalo mi je do njih dvoje i podržavam svaku odluku koju donesu”, izjavila je poznata voditeljka nakon što se njeno ime našlo na naslovnim stranicama mnogih tabloida koji su tvrdili da je ona odgovorna za Harijevo i Meganino odstupanje s kraljevskih funkcija.

Međutim, tek što se pozornost u vezi s plemićkim parom okrenula ka razrešenju trenutne situacije, javnost je obaveštena da se Opra Vinfri povlači s mesta izvršnog producenta filma o Raselu Simonsu i projektu #MeeToo.

 


 

Planirano je da dokumentarni film bude prikazan na Filmskom festivalu “Sandens” 25. januara, međutim Opra Vinfri se povukla i odlučila da ne bude više deo tog projekta. Kao razlog je navela neslaganje s kreativnim rešenjima koji se pojavljuju u tom ostvarenju.

Izvor: Tanjug, Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar